• Bosnian

Vrbas Rafting

Rafting na rijeci Vrbas – po cijeni od 50 KM – €25 po osobi

 

Ova avanturistička rafting tura će vas provesti kroz najljepši i najzabavniji dio rijeke Vrbas, na stazama na kojima su održana brojna svjetska i evropska takmičenja.

Licencirani vodič-skiper će vas upoznati sa pravilima spusta i učešća u rafting.

Napravićemo nekoliko  usputnih pauza kako bismo vježbali tehnike raftinga, kupali se u rijeci, skakali sa mosta i uživali jer je to glavni cilj ove ture – da se opustimo i zabavimo ! Trajanje raftinga je minimum 3 sata i u jednoj turi možemo odjednom spustiti do 50 ljudi u šest čamaca. Polazna tačka su Sastavci ( ušće rijeke Krupe u Vrbas ) cca 30 km od Banjaluke.

Organizator obezbeđuje opremu za rafting (odijelo, patike, prsluk, kaciga i veslo) i usluge licenciranog vodiča-skipera. Sa sobom je potrebno ponijeti odgovarajuću garderobu za presvlačenje nakon raftinga.

Minimalan broj osoba 6

 

Vrhunski užitak

 

Informacije o prijavama

 

Rafting je moguće organizovati u periodu mart – novembar.

Informacije i prijave najmanje 24 sata prije aktivnosti na recepciji motela Golden Card ili na telefon: +387 (51) 349-500

 

*Napomena:  Organizovani turistički izleti se realizuju putem trećih lica, odosno ovlaštenih turističkih agencija. Motel Golden Card je posrednik u organizaciji ture i ne odgovara za eventualne izmjene.