• Bosnian

Paintball

 Adrenalinski park paintball po cijeni od 24 KM – 12 EUR po osobi

 

Adrenalinski park u Karanovcu površine oko 9.000 m2 nalazi se na cca 15-tak km od Banjaluke. Park raspolaže terenima za paintball, možete se baviti gađanjem lukom i strijelom, a Zeep line je u fazi završetka.

Paintball je zabavan i avanturistički sport gdje igrači eleminišu svoje protivnike gađajući ih malim gumenim kuglicama koje su ispunjene bojom i ispaljuju se iz replika pištolja. Postoji nekoliko vrsta igara u Paintballu koje se mogu igrati, a igra se na otvorenom terenu i u prirodi ( dijelom u šumi, dijelom na livadi ).

Ova zabavna igra je odlična za aktivni odmor, idealna za grupe i team building aktivnosti. Na početku igre dobijate potrebnu opremu i zaštitu, ali ostalo je na vama i vašem timu.

U parku možemo ugostiti grupu od cca 50 ljudi s tim da paintball možemo organizovati za maksimalno dvije grupe od 20 ljudi.

Minimalan broj osoba 8

 

Vrhunska Zabava

 

 

Informacije o prijavama

 

Aktivnosti u Adrenalinskom parku – paintball je moguće organizovati u periodu mart – novembar. 

Informacije i prijave najmanje 24 sata prije aktivnosti na recepciji motela Golden Card ili na telefon: +387 (51) 349-500

 

*Napomena:  Organizovani turistički izleti se realizuju putem trećih lica, odosno ovlaštenih turističkih agencija. Motel Golden Card je posrednik u organizaciji ture i ne odgovara za eventualne izmjene.