• Bosnian

Pranje Garderobe

MOTEL GOLDEN CARD

Usluge Pranja i Peglanja Garderobe

Čistoća, mekoća i miris svježe opranog rublja svakom gostu potiče osjećaj pažnje i upotpunjuje njegov doživljaj. Motelske sobe i kupaonice moraju ispunjavati najviše higijenske standarde, kako bi naši gosti bili zadovoljni, zato mi u Golden Card motelu posebnu pažnju posvećujemo tome da svaki naš gost bude zadovoljan. Našim gostima smo omogućili dostupnim servis za pranje i peglanje veša, ali isto tako i sve ostale garderobe.
Praonica rublja za tretira Vaše rublje najkvalitetnijim sredstvima za pranje rublja, koristi najmoderniju tehnologiju za peglanje i slaganje rublja te konačno kompletno oprano i ispeglano rublje dostavlja u Vašu sobu.

Brzina, kvalitet, čistoća

Najnovije tehnologije pranja i kontrola razine potrošnje energenata osiguravaju maksimalnu učinkovitost a istovremeno poštuju iznimno visoke ekološke i higijenske standarde
Naš cilj je da kvalitetom i brzinom usluga pranja, peglanja i dostave veša postignemo vaše zadovoljstvo i ono što je najbitnije, uštedimo vaše dragoceno vreme na odmoru, kako biste ga što kvalitetnije mogli iskoristili.

Profesionalno Pranje Veša

Profesionalno Pranje Veša

Profesionalno tretiranje vašeg rublja će Vaš boravak u našem motelu učiniti mnogo opuštenijim i kvalitetnijim.