• Bosnian

O Nama

Motel Golden Card

Dobrodošli u Golden Card

Obzirom na lokaciju, opremljenost i sadržaje sa kojima raspolažemo, definisali smo i tri osnovne ciljne grupe gostiju: poslovni gosti, sportske ekipe i ucesnici seminara. Naravno da su naša vrata širom otvorena i svim drugim kategorijama gostiju: pojedinacnim i porodicnim gostima, tranzitnim, korporativnim i svim drugim zainteresovanim za saradnju.
Motel Golden Card je lociran u modernom dijelu Banja Luke, u neposrednoj blizini magistralnog puta, od centra grada udaljen 2 km. Smještajni kapacitet obuhvata 13 udobnih soba i 1 veliki apartman. Za ugodan boravak i efikasno obavljanje posla, na raspolaganju su Vam veliki broj pratecih usluga i servisa, u našoj organizaciji ili angažmanu naših poslovnih partnera.
Motel se nalazi na svega 5 minuta vožnje ili 10-ak minuta pješačenja od strogog centra grada.

Motel Golden Card

Motel Golden Card je poznat po izuzetno ljubaznom osoblju i hrani odlicnog kvaliteta, caffe-restoranu tradicionalne kuhinje, dve savremeno opremljene konferencijske sale, besplatan parking, besplatna internt veza u cijelom motelu, mogućnost korištenja raznih dodatnih servisa i usluga kao i dosta zelenila koje upotpunjuje vaš odmor, samo su neke od prednosti ovog modernog poslovnog motela.
Bez obzira da li ste u Banjaluci radi posla ili odmora, radujemo se prilici da vas ugostimo.

Posebne Usluge Motela

Motel Golden Card Vam nudi, pored standardnih usluga, neke usluge koje nisu uobičajene za motelske sadržaje. Gostima nudimo mogućnost iznajmljivanja luksuznih automobila našeg voznog parka, sa vozačem. Trenutno su to Cadillac Escalade ESV i Mercedes S 400 AMG 4-motion. Kontaktirajte  nas i po Vas dolazimo na aerodrom.

Luksuzno opremljena vikend kuća u Slatini nadomak Banjaluke će Vam pružiti vrhunsku udobnost za organizovanje poslovnih sastanaka, proslava, druženja ili čak i za organizovanje foto sesiona za razne prilike.

Usluge našeg restorana sa nacionalnom kuhinjom, usluge servisa za pranje i peglanje garderobe, iznajmljivanje sportske opreme za tenis, vožnja mountain bike, su samo još neke od dodanih povoljnosti koje nudimo našim gostima.

Godina Uspješnog Poslovanja

Soba i Apartman

Ukupno Raspoloživih Ležaja

Zadovoljnih Posjetilaca

Quote
Kvalitet, ljubaznost i vrhunska usluga su razlog zašto se naši gosti uvijek rado vraćaju i zašto uspješno poslujemo već skoro 30 godina...
— Ruža Arežina CEO & Motel Manager
ceo_ruza_arezina
ISTORIJA GOLDEN CARD

Uvijek Među Najboljima

Najbolji smještaj garantuju sobe opremljene TV uredajem, mini barom, telefonom, pristupom intenetu, rashladnim uredajem i prostranim kupatilom.
Pored hotelskog smeštaja gostima stoje na raspolaganju: obezbijeden besplatan parking, kafe-bar, restoran, besplatan internet pristup u cijelom motelu razne dodatne usluge, ljetna bašta kao i dvije savremeno opremljene konferencijske sale.
1989

Početak Rada

Na samom početku, godine 1989. otvaramo kafe bar pod nazivom Golden Card.
1991

Proširivanje Djelatnosti i Otvaranje Motela

Tokom 1991. godine proširujemo djelatnost za usluge prenoćišta, otvaramo motel sa 14 smještajnih jedinica.
1996-2000

Proširenje Kapaciteta Motela

U vremenskom periodu između 1996-2000 postepeno proširujemo naše kapacitete.
2015

Obnova i Renoviranje Motela

Godine 2015. radimo adaptaciju, modernizaciju i renoviranje 85 % smještajnih jedinica našeg motela kao i pratećih sadržaja.

Kako Nas Pronaći

Motel Golden Card se nalazi na zaista atraktivnoj lokaciji, okružen zelenilom, neposredno pokraj glavnog magistralnog puta M16, tako da nas je zaista lako pronaći. Dolaskom sa bilo koje strane, dovoljno se odvojiti na kružnom toku, prepoznatljivom po fontani i već ste pred parkingom motela.

 Veze sa gradom su odlične jer se motel nalazi na svega 5 minuta vožnje ili 10-ak minuta pješačenja od strogog centra grada.