• Bosnian

Nacionalna Kuhinja

MOTEL GOLDEN CARD

Restoran Nacionalne Kuhinje

Restoran motela Golden Card raspolaže sa 50 sjedećih mjesta rasporedjenih po odvojenim ložama. Nudimo vam jela nacionalne kuhinje, domaća i strana pića. Restoran je prilagodjen poslovnim ljudima i gostima hotela, sa brzom uslugom i posebnim odabirom nacionalne kuhinje. Uz kvalitetna i dobra jela, nudimo Vam i širok izbor vina iz bogatog vinskog podruma.
Konferencijska sala omogućava visoko profesionalno organizovanje konferencija, seminara, promocija, prezentacija, gala večera, prijema i sličnih dogadjaja.

Motel – Kafe Restoran

Gosti Golden Card motela imaju priliku da uživaju u bogatoj ponudi svih vrsta nacionalnih jela koja su krakteristična za ova podneblja. Hrana bogata svim vrstama mesa i mesnih preradjevina, koji se obrađuju, skladište i pripremaju po starim receptima vrhunskih majstora kuhinje, oduševiće i najzahtijevnije sladokusce. Povrće koje koristimo u pripremi naših jela, uzgajano je na okolnim plantažama i selima, u pravim prirodnim uslovima.

Nacionalna Jela

Nacionalna Jela

Boravak u našem gradu iskoristite da degustirate neka od jela nacionalne kuhinje, karakterističnih samo za ovo područje.