• Bosnian

Kuća u Prirodi

VIKEND KUĆA GOLDEN CARD

Zakup Luksuzne Vikendice u Slatini

Za svoje goste, ali i za sve druge zainteresovane, Motel Golden Card Banja Luka, nudi mogućnost cjelodnevnog zakupa luksuzne vikend kuće u mjestu Slatina, nadomak Banjaluke. U predivnom prirodnom ambijentu, nudimo mogućnost organizovanja poslovnih sastanaka, raznih vrsta proslava ili jednostavno cjlelodnevnog dobrog provoda u prirodi uz roštilj i pripremu hrane.
Isto tako, neke od svojih najsvečanijih i najznačajnijih perioda u životu, možete zabilježiti na organizovanom foto sesionu sa profesionalnim fotografom.
Za sve detaljnije informacije o cijenama i uslovima, možete nas kontaktirati na našu email adresu ili pitanje postaviti putem forme u dnu ove web stranice.

Slatina nadomak Banjaluke

U mjestu Slatina, u prekrasnom prirodnom okruženju, na svega 15-ak kilometara od centra Banjaluke, nalazi se luksuzno opremljena vikend kuća. Kuća je građena u tradicionalnom etno stilu i smještena je u najljepšem dijelu Slatine. Pogled sa terase upotpunjuje ugođaj užitka u prirodi .

Veliki otvoreni prostor u prizemlju vikendice, koji izgleda poput najluksuznijih etno restorana, bogato je opremljen ugostiteljskim sadržajima, a u sklopu objekta se nalazi i veoma kvalitetna vinoteka. Kamin pogodan za pripremu hrane, veliki šank i dovoljan broj mjesta za sjedenje je garancija da će se i čak i masovnije grupe gostiju, osjećati veoma komforno u našem objektu.

Organizovanje raznih sadržaja

Ako ste uspješna poslovna osoba, koja ima potrebu organizovanja poslovnih sastanaka u mirnom i opuštenom ambijentu daleko od buke i znatiželjnih pogleda, onda je ovo pravo mjesto za Vas.

Ako pravite proslave rođendana, krštenja, punoljetstva za određeni krug prijatelja ili poznanika, u ambijentu gdje ćete imati svoj mir, onda je ovo pravo mjesto za Vas.

Ako sa porodicom ili prijateljima, želite da pobjegnete od gradske gužve, dan provedete uz kvalitetano jelo, piće i provod, onda je ovo pravo mjesto za Vas.

Ako želite da ovjekovječite neke od najvažnijih trenutaka u životu, poput vjeridbe, vjenčanja, krštenja, rođendana… ili jednostavno želite profesionalno fotografisanje u luksuznom ambijentu, onda je ovo pravo mjesto za Vas…

VIKEND KUĆA GOLDEN CARD

Galerija Fotografija

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije oko uslova iznajmljivanja vikend kuće u Slatini, kontaktirajte naše službe putem telefona ili nam pošaljite poruku sa Vašim pitanjem putem kontakt forme.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Telefon: +387 (51) 313-100
Fax: +387 (51) 349-500